Jeneratör Bakımı

İstanbul Jeneratör Servisi

Jeneratör Tamiri

Marka ve model fark etmez. Jeneratörünüz arızalandıysa hemen Jeneratör Servisi’ni arayın. Uzman teknisyenlerimiz en kısa zamanda mekânınıza gelerek jeneratörünüzün arızasını tespit edip tamirini yaparak jeneratörünüzü yeniden hizmetinize sunar.

Jeneratör tamiri tamamen uzmanlık isteyen bir iştir. İşinin ehli servisle anlaşmadığınız zaman bu sözde servisler jeneratörünüze daha fazla arıza yaptırarak sizleri maddi ve manevi anlamda zarara uğratırlar.Jeneratör Servisi Jeneratör Servisi Jeneratör Servisi

Jeneratör grupları düzenli bakımlar yapıldıkça, uzun süre problemsiz hizmet vermeye devam edecektir. Aşrı yükleme yapmamaya ve ani, tam yükleme, yapılmamasına özen gösteriniz.

Jeneratör bakımı

Jeneratör Tamiri 
 Jeneratör tamirinde bilinçli bir firma ve ekip çok önemlidir. Bununla birlikte, düzenli rutin bakım, arıza olasılığını en aza indirir. Kaliteli ve güvenilir motorlara sahip güçlü firmaların yedek parça konusunda da oldukça seçici ve titiz oldukları bilinmektedir. Özellikle böyle bir süreçte, alanında kapsamlı ve kaliteli hizmetin yanında ekonomik katkının da çok önemli olduğu bilinmektedir. Müşterilerimize kendi projelerimizde en iyisini verelim ve kaliteli firmalar siz değerli müşterilerimizle buluşmaya devam ediyor. burada ihtiyacı var. 
 Jeneratörü Nasıl Onarılır Herhangi bir 
 onarımına başlamadan önce bir arıza tespiti incelemesinin çok önemli olduğu iyi bilinmektedir. Motor, alternatör gibi malzemeler kontrol edilirken öncelikle teşhis yapılır ve sonrasında tedavi süreci başlar. Arıza tespiti dediğimiz inceleme, jeneratör onarım sürecinin başarılı bir şekilde devam etmesi için çok önemli bir ön koşul gibi görünmektedir. Çok dayanıklı ve yüksek kaliteli bir jeneratör seçerseniz, minimum arıza olayları bekleyebilirsiniz. Ancak bir şeyler ters gittiğinde, profesyonel ve onarım ekibinin başarısı ile birlikte iyi sonuçları beklemek, doğru hamleyi yapmak için bir  fırsat yaratır. 
 Jeneratör Tamiri ve Orjinal Servisi 
 Onarımlar sırasında öncelikle uzman ekibimizin yetkinliği büyük önem taşımaktadır. Ayrıca tercih edilen sağlıklı içeriklerin ilk tercihten itibaren karşılanması çok daha iyi sonuçlara katkı sağlamaktadır.Alanında yıllardır güvenilen bir firmadan kaliteli hizmet. Her  parça özenle seçilir ve özenle tamamlanır. Böylesine önemli bir konuda güvenilir firmaların  performans ve kalite açısından insanlara sunduğu imkanlar gerçekten çok yerinde. Mükemmel projeler ortaya koyan firmalar, jeneratör tamir sürecinde en etkili ve karlı seçenekleri sunmaya devam ediyor. 
 Her marka ve model jeneratör satış ve tamiri yapmaktayız. 
 AKSA JENERATÖR, TEKSAN JENERATÖR, EMSA JENERATÖR, İŞBİR JENERATÖR, ÇUKUROVA JENERATÖR, YANMAR JENERATÖR, GÜÇBİR JENERATÖR, JENERATÖR JENERATÖR, MARARAY JENERATÖR, İŞBİR JENERATÖR, JENA JENERATÖR JENERATÖR,  İstanbul, Türkiye ve JENNERATÖR ilçesinde ikinci el jeneratör firmaları; , satış, montaj, tamir - bakım ve yedek parça hizmetleri. Jeneratörlerde uzmanlaşan sektördeki en güvenilir şirketlerden biriyiz.

 

Jeneratör Bakım

Jeneratör Periyodik Bakım

Jeneratörünüzün uzun süre sorunsuz ve yüksek performans ile kullanılabilmeniz, oluşacak arızaların kısa bir süre içinde giderilmesi ve arızaların oluşmadan engellenebilmesi için jeneratör setinin düzenli olarak periyodik bakımlarını işinde uzman bir jeneratör servisine yaptırmanız gerekir.

Günlük ve haftalık bakımları kendiniz de yapabilirsiniz. Zamanınız yoksa servisimiz düzenli olarak bakımları yapar. Aylık kontrollerin uzman, eğitimli bir servis tarafından yapılması gerekmektedir.

Jeneratör Servisi ile yapacağınız periyodik kontrol ve bakım anlaşması ile jeneratör setinize 7 / 24 düzenli bir bakım hizmeti almış olacaksınız.

Ayrıca bu sözleşme kapsamı içinde kalan arıza ve bakım hizmetlerinde ilave bir işçilik ücreti vermezsiniz.

Periyodik bakım anlaşması yapmak için lütfen hemen firmamızı arayın.

Bakım; dizel ve gazlı jeneratör setinizin, kojenerasyon, trijenerasyon veya hibrit güç sisteminizin bakım takvimi çerçevesinde, jeneratör servisimizin uzman teknisyenleri tarafından düzenli olarak yapılmaktadır.

  • Montaj-demontaj

  • Periyodik bakım

  • Tadilat

  • Teknik destek ve danışmanlık

  • Genel bakım

  • Acil çağrı

  • Revizyon

  • Devreye alma

  • Tamirat

 Jeneratör performansını izlemek, sorunları oluşmadan önce tespit etmek ve düzenli olarak yapılan kapsamlı analizler sonucunda gerekli bakım çalışmalarını gerçekleştirmek. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık bakım görevleri şunları içerir: Ardından su, yağ veya yakıt akıp akmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bakım çalışmalarını jeneratörün basınç altında olduğu alanlardan uzakta yapmaya özen gösterin. Ardından, jeneratör çok tozlu veya kirliyse temizlenmeli, akü kontrol edilmeli, yakıt doldurulmalı, soğutucu kontrol edilmeli ve son olarak soğutma sıvısı doldurulmalıdır. 
 Aşağıdaki aşamalarda yapılan bakım işlemleri mutlaka teknik servis gözetiminde yapılmalıdır. Bakım süreci, 
 alternatörün ortak bir arıza ve stres testi ile başlar, ardından bağlantı kabloları, yağ filtreleri, hava filtreleri veya yakıt filtresi kontrolleri gelir. Motor yağını değiştireceğiz, ısınma nedeniyle deforme olmuş parçaları tamir edeceğiz ve gerekirse değiştireceğiz. Vana ayarları kontrol edilir. Göstergeler ve panel kontrolleri tamamlandı. Jeneratörün genel temizliği yapılarak düzenli bakım çalışmaları tamamlanır. Rutin bakımlar dışında tüm bu ve diğer arıza ve problemlerin çözümleri de düzenli bakım sürecinde onarılır.